I've been eating (for you)

Nyss var jag inne på youtube och tittade på diverse Bright Eyes-filmer och en med den där låten. Och så märkte jag att jag bara har hört den i kort version. så det var fint. för den är jävligt bra denhärva. just don't ask about my apetite didn't lose it tonight it's been gone half my life it's just that i've been eating for you.

hur som helst är jag fett sugen
på den här tröjan, Iäm nothing without my Hoffe! och den är på rea nu. 63 svenska riksdaler. dock med massa frakt osv. men ändå. den är fin.
 
 

men ja. nu känns det onödigt igen. och jag är ensam hemma. Borde skriva svenskauppsats. vill inte riktigt. men sånt är det.

och nu är det ju så. imorgon fyller jag år. har påmint folk om det. ska bli trelvigt att se om NÅGON kommer komma ihåg det. känns inte som det. det känns inte så speciellt längre. bara en dag. som jag föddes på. för sexton år sen. och nä. dessutom har jag inget att göra imorgon efter skolan så det kommer väl antagligen bli så att jag sitter hemma och tittar på vad tvn har att erbjudatills jag somnar och senare väcks när mamma kommer hem. det är kul. helst av allt skulle jag vilja åka till framtid. de har öppet på torsdagar ju och jag har upptäckt att jag kan ta bussen dit. det är fint. jag hoppas som fan att jag får tårta imorgon. annars. känner mig bortglömd 'cause mina föräldrar har knappt frågat vad jag önskar mig osv. helst vill jag spola över det. dock är låter det finare med sexton än femton.

happ. dessutom skulle jag vilja veta hur alla andra sån grymma bloggar har youtube klipp på sina bloggar. för det är fint och praktiskt. då kunde jag samla mina favoriter här. för mig själv. för så är det. hade varit fint. orkar bara inte googla på det nu. ska kanske stryka skjortor. så har vi med cash. förresten var det här inlägg hemskt onödigt. behövde bara skriva av mig. lite. grann. . . . .

sån här fin tårta hade man velat ha. jag har ju varit snäll på senaste. image24
bild från corbrasnake.

game on

jag försöker desperat lära mig om fraktionerad destillation. och råolja. osv. men . det. gör. mig. inte . så . mycket.

men jag måste får säga en sak eller två. läst nyss en av mina favoritbloggar, niotillfem. Hon som äger den är fett cool och har massa läsare. Men hon pratar om alkohol och cigg som något fantastiskt romantiskt franskt. Om hur hon önskar att hon var sexton och hatade livet ena sekunden och andra låg och hånglade med med fina pojkar. Och nu är det ju såhär att snart fyller jag sexton. Och inte har jag sett skymten av de där pojkarna. Eller spriten. Eller ciggen. Lite kan det bero på vad jag har valt. Men ändå. Hon får det att verka så fint och då vill jag också ha. Ja, ge mig hennes liv. Ge mig henne pojkar och skor och allt sånt fint. Sånt här gör att de suger att vara nästan sexton.

Men vad som är fint är Last Days Of April och den här bruden som kommer till Siesta!;

image22

Hon är tuff och häftig och snygg och gör så bra musik som bara är JAG att det skriker om det och jaa vad jag vill till Siesta just nu. och se henne. och vapnet. Men egentligen kan jag hoppa Håkan och jag hoppas verkligen att siesta inte blir invaderad av en massa äckliga wannabe popare som bara förstör och är irriterande. Hen Lykke Li är bäst!

Och nu får jag skriva klart mina labbraport för snart kommer Johanna och vi ska se Gossip Girl som vi redan har sett tilsammans men utan text och hej vad det är fint. Love it! 

veckans låt

. . . you're the magic that holds the sky up from the ground
you're the breath that blows these cool winds 'round
trading places with an angel now
saw you last night
dance by the light of the moon
stars in your eyes
free from the life that you knew
saw you last night
stars in the sky
smiled in my room
. . .

veckans finaste låt. av Ben Folds Five. Magic heter den. jag hoppas att jag aldrig behöver sätta den i ett sammanhang.

dessutom är de gamla filmerna på The Smiths på youtube ganska fantastiska och det är Sofie med och även Johanna och nu ska jag gå till henne och vi ska se One Tree Hill som alla söndagar.

repris

hej jag är sjuk-. tyck synd om mig. jag är svettig och äcklig. borde duscha snart. för jag orkar inte detta. en dag räcker. FÖR IMORGON KOMMER DE JU VISA REPRIS PÅ ALLA PROGRAM JAG HAR SETT IDAG. och det suger. så jag måste blir frisk nu. för jag har so-prov på torsdag + sång och pappa fyller år imorgon. Då kan man inte lukta svett och har fett hår. vi ska ju till Papi! Så jag ska skärpa mig. ta ett bad ska jag göra. skönt. och ja. försöka ignorera mitt halsont+hosta+huvudvärk.

dagens + bara!
+ Prata med Sofie!
+ Läsa Guldkompassen igen. Jag har saknat isbjörnarna!
+ Ingen skola! (klyschigt men ja, det var rätt gött faktiskt.)

& jag skulle lätt kunna leva på Frank Sinatra-tiden. titta bara!
 
    


vftyyddhhytfghjgdsz<<<<<
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-se&tab=s1196324320355&vid=0de3b92d-1e95-4943-8925-88959a2d9803&playlist=videoByTag:tag:sweden_soapbox:ns:uuv_Gallery:mk:uv-en-us:vs:1

jag vet inte om det går att se, men eh. så härlig film!


och sen. ja.'


fick ett piss sms nyss. inte mitt fel. åh. måste prata med någon. tur att jag ska träna snart. hatar detta.image17


och denna bilden är söt. johnny och leo.

Raindrops

Efter jag hade skrivit mitt förra inlägg så var jag okej. Blev gladare. lite. tänkte på annat. det är bra att skriva av sig. Och tack Sofie Andersson i Ödåkra min vän och allting. älskar dig.

Så här är det. jag hatar internet. egentligen. (men alla hänger ju här så vad finns det att göra?) och ett till bevis på det var i lördags när johanna berättade för mig att bilddagboken hade blivit hackad osv och gett ut lösenord. Och ja, då bytade jag mitt lösenord på bilddagboken som hon sa åt mig. Men sen när jag skulle gå inte på msn och se om den hade blivit hackad och javiss hade den det. Men inte så mycket hade hänt. Bara det att istället för min fina bild på Moz & Rourke var det en bild på en läpp där det stog "Daddy fucked me" och som sånhär undertet stog det "jag suger så jävla mycket kuk för jag är en hora" och min grupp med pojkar hade hette istället "Kukar". Kul. så då fick man ändra allt det där och jag som hade värsta bra lösenordet. Men det är shit som happen. Det suger ändå. Ska begränsa mig med både bilddagboken och över allt annars. Jag kan inte fatta de tjejerna i modebloggarna som jag läser, hur de orkar att skriva fem inlägg om dagen.

och det här var spännande. tur dock att jag inte använder hårspray.

http://www.snf.se/bmv/hmv-styling-listan.htm


nu blir det säng tillsammans med min fantastiska bok om en tjej som åker ut mc-kort genom usa på en halv taskig motorcykel. Herrlich.


så hatar vi på piteågatan

Idag hatar jag så himla mycket. och mår så uselt.
jag hatar psyk-idottslärar-björn, för mina ben gör ont.
Jag hatar svenskaboken, för jag hat inte tid.
Jag hatar att ni är så hurtiga, när jag inte är det.
Jag hatar bilddagboken.
Jag hatar denhär bloggen.
Jag hatar alla andra bloggar jag läser.
Jag hatar särskillt modebloggarna och deras innehavare för de är så rika. 
Jag hatar internet för det är falskt och fejk.
Jag hatar att jag glömde byta skor idag.
Jag hatar att cykeln dog.
Jag hatar att det regna.
Jag hatar att min farfar har kol, trånga vener och svagt hjärta och att det är hans födelsedag idag.
Jag hatar att jag känner mig som en snobb med mina kiropraktik och min kamera.
Jag hatar att det ska vara så.
Jag hatar att du som jag egentligen tycker om ska se ner på mig.
Jag hatar också att du tror att du vet hur jag känner.
Jag hatar för att du tror att du är så himla annorlunda.
Jag hatar att jag inte orkade springa om dig. 3 meter.
Jag hatar trean för den är alltid full.
Jag hatar att du gick förbi med din pojkvän.
Jag hatar hur du inte pratar med mig.
Jag hatar att vi nästan tävlar.
Jag hatar sittplaceringar.
Jag hatar nian.
Jag hatar det här inlägget.
Jag hatar att jag känner mig som alla andra.
Jag hatar att jag kunde skriva hur mycket till som helst. Men det vill jag inte. Det här är ju ändå internet som jag hatar. Men mest hatar jag mig själv för jag orkar att hata.
spiderman is having me for dinner tonight

worms eat my skin

to wish impossible things

as i told. skivpaketet har ankommit och då var det liksom cure - wish som var den jag vill lyssna på spec Trust och To Wish Impossible Things och så här va. it breaks my heart att jag inte har biljett när de kommer i februari. Det suger hårt. först när jaghörde det och fick det bekfräftat började jag storböla. så hemskt är det. och nu är det så att jag är nära till tårar igen och det suger så hårt för det blir nog typ sista gången man har en chans att se dem och allt sånt. och det är kul att biljetterna till stockholm återsäljs för 700 spänn stycket till sthlm och biljetter till köpenhamn säljs för 135 euro. det är kul. inte. and it breaks my heart.

dessutom var jag i malmö i fredags med Sofie och det var fett och jag handlade klänning + finaste 80 tals tröjan med prickar och fina knappar. bra. men jag hatar att jag inte hittade något på myrorna. för det hade varit bra och kul och så. och så åt vi. på mackstället och sofie fick flipp och jag fick flipp och det var en kille som hade misslyckats med håret och hade en stor blaffa med hårtuss på bakhuvudet bland resten av hans rakade skalle. det var kul. det som var mindra kul var blåsten. kylan var oekj för jag hade mycket kläder på mig. dock så var det på ett ställe där det kom en jättevind som välte ner flera cyklar osv. men hursomhelst.           love        her.  

sen hänge jag med johanna och vi såg åter på gossip girl och så. sen på lördagen var det såndär dum träning mitt i allt och sen efteråt var det halt och jag höll på och trilla många gånger. sen åkte vi till mormor och hennes nya boyfriend och det var fint men sen. Träffade jag johanna och hennes sis lina och vi hyrde film och ordnade för det men sen mitt i filmen så ringde deras granne på och vill ha ut lina i snön och ja såklart ville jag och johanna följa med och så var vi ute i två timmar och jag suger på att kasta långt och pricka så det är kasst. Men älskar snön. Sen var det så också att vi fick en busig ide som var bra och den innebärde att vi skulle gömma och och springa/fly och då gjorde man ju värsta vurpan och lina trillade åp mig och det var pinsamt om något. Men det gör inget . jag är ju ena klant. 

sen idag var det så att vi for ut till Åstorp och köpte härliga byrån till mig där alla mina tröjor och byxor och myssaker får plats. det är bra. sen var det den årliga tävlingen Pizzaracet som är ganska segt egentligen men iaf så var jag duktig och var med osv. kom i bra laget. med två från min grupp. annars brukar det vara kassa lag. .... och din pojkvän är dum...... och du med ... och du är så fel ute .... och jag tål det inte ... och .... mest av allt..... Kanske Är Jag Kär I Dig ... men du får också prata med mig då ... inte bara stå ...

och nu har det här inlägget blivit långt och så. egentligen hatar jag denhär bloggen. men den är bra ändå. för jag hatar dagböcker. och jag ska sova och somna till trust och sen blir det så att snart ska vi till skolan. och det är ju som det är.

och här är min grej som jag gjorde typ för en stund sen för jag blev engagerad. fast den suger. och jag hatar photoshop för jag kan det inte.

image16


its still thje hardest part for you to put your trust in me
i love you more than i can say
why wont you just believe

önskar att jag kunde sätta den i ett samanhang. någon att älska så.

bilden säger mer än ordet

den senaste tide som jag inte orkar skriva om. Då kommer bilderna.

image8

nya skorna som jag älskar och avgudar! 550 spänn och mamma betalar skorna ju.

image9

bror fyllde arton och jag är snäll och anonym. Dock hade vi trevliga gäster. Och Erik lärde sig knyta slips.

image11

Promenad med min mamma från Knähaken till Rya golfbanan.

image12

Knähaken. Ljuset var pritty. (och det är felstavat. jag vet.)

image13

Vid stranden mot Råå. Där vi fiskebodarna. Några måsar satt på en brygga och vattnet och solen var fina.

image10

nyår och hummer som var sjukt gott.

image15

Piren vid tolslaget och så sant som det är sagt, danskarna är så himla mycket bättre på fyrverkerier än svenskarna.

you're a lot like virgin mary, girl

De senaste två dagarna. vet inte. jag skriver med en hand. så det så.'

nyår spenderades med mina föräldrar som är fantastiskt bra, men ändå.
det mesta som hände var att hummer är jeeefligt gott och raketer är jobbigt. Särskillt dumt eftersom 2007 var så mycket med klimatet, och så är det så himla mycket raketer som skjuts iväg från folk som inte kan hantera det. Och så onödigt mycket pengar som går till spillo som kunde räddat isbjörnarna. eller något sådant fint. jag var vid tolvslaget nere vid piren och där var det en familj som sköt flera stycken raketer rakt ner i hamnbassängen och i gräsmattan, inte så långt ifrån där vid stod. Så onödigt.

sen igår såg jag ronja rövardotter som jag älskar på tv och sen hängde jag med johanna och vi såg på mina Gossip Girl avsnitt som är fantastiskt fast vanessa och daniel och jenny och rufus och de flesta är utseenendemässigt en besvikelse. älskar't fast de pratar sluddrigt. sen skulle hon till kyrkan och vi skilldes.

jag hängde hemma tills Sofie ringde och fråga om vi skulle träffas och ja för fan det ville jag ju. Så hon packade och tog fel tåg och jag bytade kläder och gick för att möta henne. tog den dumma vägen förbi rosengården och det var lite läskigt men jag hade Sofie i örat så det var okej. Sen träffades vi vid nic och hon hade nya fantastisk frillan och jag förstod inte ett konstverk där på väggen. Sen gick vi hem till hennes vän Amanda och Elin. De hade jordgubbsvin som var rätt gott  fast ändå inte. dock var det skönt att de typ accepterade mig på direkten. Vi hade trevligt och så och min mobil låg i jackan på nedervåningen och när klockan var halv ett och jag gick ner och kollade den så hade jag 15 missade samtal från Hem efter som vi hade sagt 11 men det var ju tråkigt. Så j gringde hem och pappa var orolig och arg. Så han kom på direkten och hämtde oss för han ville inte att vi skulle gå den vägen hem. omtänksamt ju. älskar det så här i efterhand.

Sofie sov över och vi satt och pratade till tre och jag fick se hennes nya snajsiga kamera och jag fick min julklapp. Lyxiga chockladen ju! Sen sov vi och vaknade vid ett. Då gick vi ner och gjorde frukost + pankakssmet. Det blev pannkakor för fyra som tog drygt 45 minuter att göra sen såg vi "A Walk To Remember" på tvåan och det var längesen jag grät på det viset. ÅÅÅHHHHHHH. alltså vad kär man blev i den. Nu har hon stuckigt och jag hatar att det är så varmt här inne. Och jag älskar de stora snöflingorna som kom idag. Jag tror jag sa "Titta!" typ 20 gånger.

Dessutom är detta paket påväg hem till moi:

The Cure - Wish (för låten wish som är fantastisk)
Bright Eyes - Letting of the happiness och
Bright Eyes - Digital Ash in a Digital Urn
Kate Nash - Made of Bricks
Libertines - Libertines

de som jag bara MÅSTE ha. sen finns det ju så sjukt mycket som jag saknar på min hylla och så mycket pengar som saknas till det. dessutom suger det att jag glömde beställa Hets-skivan. Är grymt sugen på den. Och Hästpojkens  Caligula som släpps lagom till min fördelsedag.

dessutom ska jag till malmö på fredag. alltså kommer myrorna, weekday och monki få sig ett besök.

mitt sista dessutom,

dessutom är det kul att jaginte hade några bevakare typ.

RSS 2.0