all that she wants


(kooks var mitt sällskap idag på kontoret. fint.)

Det blev många pojkar idag. men det gör inte så mycket. de är fina. fina att se på. ofta fina att prata med. men att ha någon för sig själv är långt ifrån. det är tradigt. ja, tradigt. då är jag fortfarande den lilla småfeta elvaåriga flickan.
 
Hursomhelst önskar jag er få läsare en himla fin vecka, min har inte börjat bra. jag har gjort en massa klantigheter. typ glömt min cykel på knutpunkten, skärt upp min häl, och gjort att det lucktar brännt i hela personalköket på Findus. bland annat. därför är det lika bra att jag går och lägger mig. men efter det blir det tomt här. först ska jag jobba på filborna campen igen, med barnen och de knäppa människorna. men sen hoppar jag sista dagen för att fara till Arvika. och sen hänger jag ju där i fyra dagar. så jag kommer väl hem på söndag någon gång. så jag hoppas innerligt att ni har en bra vecka tills dess.

SNYGGA GRABBAR!


från någon fransk streetstyleblogg. så himla snygga. så ska det vara.
kram, mina åtta läsare. nu ska jag simma.

men's fashion week i Paris är tydligen grejen

[IMG_5285.jpg]

frihamnen


så här ser det ut om man tittar ut genom fönstrena i fikarummet på Findus.
eller om man sitter på altanen, eller varandan kanske det heter.
(vad heter det om det är på taket? hm.)
hursomhelt tycker jag att det här der hur flott och mysigt som helst.
en hammock och en trädgård med morgonsol
med utsikt över Malmö och hamnen då.
jag kanske har livlig fantasi, men jag kan så väl tänka mig att hänga där,
dricka morgonte i hammocken och gunga lite lungt innan jag åker iväg
för att rita lite klänningar. det hade varit så himla fint.
fast i ett annat land, helst.
kan du se det?

och imorgon ska jag tillbaka dit, sen är det filborna campen åter igen.
men jag slipper hela torsdagen eftersom då är jag påväg till arvika.
tänk, när de närmar sig avslutningen har jag redan dansat till Markus Krunegård
och när simmarna slutar träningen på torsdag så dansar jag till Håkan Hellström.
åh, jag vill så gärna dansa.

thank her for every breath you blow

jag har vilat upp mig sen förra veckans jobb. dränkt mig lycklig med sofies hjälp. så jag kan klara nästa vecka också.
jag har tvingat henne att följa med mig på stan för jag behöver en jacka, jag fryser så mycket. en sån där lagom jacka. men det är nog lite för sent för jackletande även om vi mest tittade second hand. men med second han är det ju så att man aldrig hittar vad man letar efter. jag gick med i deras stamkundsklubb. 10% i ett år för 25 spänn osv. det var bra. sen har vi gjort sånt som vi brukar göra, film, äta, hänga, spela lite scrabble. det är vår grej. typ. eh. tycker om henne, sofie. himla mycket. även om hon mest ser ut som ett troll nu för tiden. titta!

cheerleaderpuss


baby, you're already in that cage


so i'm just a medicine you take when you're sick

jag är hemma från den andra campen. är om det nu går ännu mer nedstämd än förra veckan. det är något med miljön där. jag kryper in i ett skal och är inte mig själv. de jag känner som bäst är inte heller sig själva. och de nya människorna som jag anstänger mig för att knyta an till är så. så inte jag. så anorlunda och inskränkta i sitt tankesätt. jag är inte mig själv alls, jag anstränger med verkligen för att vara något, fast det är emot mina principer. jag klär ner mig som tusan och går runt i säckiga kläder. medans allt jag vill är att dra på mig strumpbyxor och en second hand-klänning. jag låtsas att jag tycker skräck är ballt och skrattar när de andra skrattar. jag är inte mig själv. förlåt. jag är en dåligt människa. men det var längesen nu jag kände så här. så här illa. (och ja, det gör rätt ont när ni inte frågar mig.)

älskar.älskar.älskar.


jag vill köa på arvika.

somewhere only we know

nu är jag hemma från skogen. skogen där britta bor då och då. fantastisk och så stor skillnad mot allt. jag tyckte det var bäst, jag var himla bekväm i att äta,äta,äta, läsa tintin, plocka blommor, titta på film, äta lite till och sova. det är typ vad jag gjort. titta;

en gammal förfallen kvarn


vi hälsade på några som bodde på andra sidan sjön fr de behövde brittas hjälp med hästarna.
jag tittade på och kollade tv med hennes kusin linnea.


den bruna hette Silvia.


trollskt


Gudrun hade tagit mycket skog


harsyra


vi gjorde en egen midsommar stång och jag dansade och sånt också.

imorgon ska jag upp snotidigt igen och åka till malmö och Findus.
sen på tisdag är det snorungarna igen.

stålmannen

jag är hemkommen från filborna campen men är så himla himla trött. barn är jobbiga, även om de ser söta ut. det kör slut på en. lägg sedan till barn i simhallen som skvätter och du har en djävulsk huvudvärk. men jag är nöjd, kände mig duktig och så jävla trevlig. dessutom var jag upp klockan sex imorse och simmade i en timme. det var fint.

men folket där är inte allt för uppiggande. mest sådana människor som lyssnar på kobojsarna och trance och pratar om en massa skit . skit, jag inte har något att säga till om. disskutioner jag inte har med att göra vilket gör mig tyst och passiv och det är så jävla tradigt. samtidigt som tåv av mina närmsta går runt i minishorts och push och ligger och åmar sig för dem och så fort man inte passar in eller duger så bränner dem en där det gör mest ont.

men nu är en vecka avklarad och jag har "bara" två kvar. men ska säkert gå bra, Linus som jag bor med är rätt schysst. och så har jag britta. och en tjej som heter klara. och en kille som älskar skidåkning. det är schysst.

imorgon ska jag åka ut i den skånska skogen till brittas torp och fira midsommar. känns bra och mysigt. på riktigt.

don't make a peep


min fina Sofie.
vi umgicks, på söndagen var vi på rumett och fick välja film.
gökboet.
sen åt vi gott på mezo.
sen åt vi jordgubbstårta.
sen handlade vi godis.
promenerade jättelångt, eller ja, långt.
gungade.
tittade på across the universe.
jag får röka på med hjälp av mina vänner.

och, jag älskar henne.imorgon ska jag upp tidigt och jobba. jobba på filborna campen.
hänga med barn
simma med barn
äta med barn
sova med barn.

fatta jag kommer var något trött på torsdag när jag kommer hem.

(och på torsdag rivs min skola, och jag ska åka dit och säga hej då.)

sommarens första jordgubbstårta


big sistaah´'''''


igår tog min kusin studenten.
kalle, juridikstudenten från Uppsala gissade att jag var 20 och storasyster.
det var dagens höjdpunkt, nästan veckans.
du skulle sett hans min när sanningen framgick, att jag bara var sexton.
ovärderligt.

en kärlekshistoria


där allt inte händer

jag har varit upptagen de senaste dagarna. jag började direkt i onsdags morgon på mitt ena sommarjobb. På Findus huvudkontor i Malmö. På Pappas jobb. Min fina pappas jobb. Jag har lånat ett skrivbord. Där satt jag i sex timmar och sprättade kuvert i onsdags. plockade ur innehållet. sorterade innehållet. slängde delar av innehållet. packade papperslappar och recept i flyttlådor. men fikade två gånger! Det var höjdpunkten, att man kan ta så mycket te man vill, även om det bara är blaskte på Lipton.

idag fick jag en snabb utbildning i ett data system. ett datasystem med alla deras kunder ungefär. som jag skulle fixa och pilla med. kolla om de hade bytat adress eller upphört. på hitta.se. världens långsammaste hemsida. världens segaste grej. det tar evigheter att hitta saker och musen är jobbig. och när man väl är klar med en kund har man en hel jävla hög kvar med kuvert och felaktiga adresser. så jävla tradigt. har gäspat hela dan. tittat ut över hamen och måsarna som flyger runt huset hela dagen. suttit en stund på solterassen och tittat drömmande på taket på andra sidan gatan och funderat över vem som äger trädgården och speciellt hammocken på andra sidan. jag ska fotografera det nästa gång jag kommer dit.
men jag måste säga att jag har tradigaste kontorsjobbet och idag bestämde jag mig för att jag aldrig ska bli en sådan, en kontorsråtta. men dock var det lite kul, en kille bakom mig frågade hela tiden om jag skulle hänga med och fika och jag hörde honom mumla hur till sin kompis bakom om hur tradigt det måste vara att uppdatera datasystemet. och ja, det är så jäkla tradigt. men det kommer sitta fint i slutet av juli när jag har tio tusen på mitt konto. det du!

we'll meet again

i tisdags var min sista dag på högstadiet. förstå lättnaden. på morgonen bjöd min rektor hem alla nior till sin lägenhet vid bibloteket. alltså, de här lägenheten var nog den mest fantastiska jag sett. först och främst tog den nästan aldrig slut(!). sen var det en sån där lägenhet med valv och inga dörrar. stort och luftigt och taket var flera meter högt. och sen taket var fantastisk snirkligt sådär som det är i gamla lägenheter. och ljuskronor hade hon. fantastiska ljuskronor. och en säkert tio meter lång vägg fylld med böcker i en enda lång bokhylla. och en långsmal balkong, med ett snirkligt järnräcke. jag lovar, hon hade säkert en walk-in-closet också. som Carrie i Sex and the City. titta!

Stor fönsterkarmar var det också, sådana man bara vill sätta sig i och se filosofisk ut i. och titta ut på stadsparken, som hon hade direkt utsikt till. hade jag bott där hade jag bjudit in alla på te och så skulle jag gå ner till bibloteket varje dag och låna nya böcker. fast såklart i en helt annan stad. dessutom, nere på innergården fanns det ett litet rött hus som bara fanns med en extremt liten trädgård. precis så min farfar bodde för några år sen. jag älskade det huset.

hursomhelst hade vi kabaré på skolan senare och sånt, och det var väl kul. och sen på kvällen var det avslutning i Rosengårdskyrkan. jag kände mig fin i klänningen jag jobbat med.

jag är sån himla mes i ansiktet och det blåste, men jag var så glad!

I kyrkan var det djävulskt varmt och jag hade lökringar under armarna. bara en sån sak. men det var den längsta cermonin, så många elever som vill uppträda. men inte jag, inte denna gången. men jonna sjöng, sjöng så jag nästa började gråta på Gabriellas sång. det är nu som tiden är min. och vi gick upp på scenen och jag var modigt moderiktiga maria ungefär. det var roligt. sen fick vi betygen och en ros. tjusigt. jag har nu också MVG i musik och bild. i bilden tack vare min favoritvikarie Erik. jag ska aldrig sluta måla tycker han. och Nickan vill att jag aldrig ska sluta med musik. Och Martin tycker att jag skulle klarat NV galant om jag valt det. Tina kommer sakna mig. Och Agneta tror jag kommer klara mig jättebra. Åh, jag kommer sakna henne. ingen hade någonsin varit så inspirerande som hon. ingen har lärt mig så mycket. Och när Gabbi kom fram till mig och sa en massa fina saker till mig om att jag kommer få det fantastiskt och bli världskänd och duktig. då började jag gråta. de få gånger jag pratat med henne har hon alltid sagt att jag ska bli en ny ho's over bro's. och det är ju såklart det jag hade önskat mest av allt. klart jag vill kunna leva på att sy och strosa runt i typ Paris. men hur som helst så är jag så glad att hon tror på mig, att någon gör det.

sen var tanken att vi skulle hänga på Gröningen och hade det fint och mysigt. men det blåste något djävulskt och alla i klassen var ändå inte där. så jag och några fina stycken åkte hem till Julia där hennes pappa stekte korv och bjöd på toblerone. titttade på slutet av sverigematchen och såg Juno. Mysigt. Sånt jag vill ha det.

Och nu är jag så himla redo för något nytt, ett steg till, nästa kapitel. det känns bra. himla bra.

en insikt

jag tror jag har kommit till insikt. men det är ingen ursäkt. jag tror att jag var dum i huvudet därför jag inte har något att prata om, än mindre har jag något och säga. så jag tog upp så där så tog jag upp vad som jag hade i huvudet. för jag kan inte vara med människor som dem, visst de är trevliga. men jag har inget att säga, vilket ger att dem tycker att jag är tråkig vilket gör mig hata mer. man kan väl säga som så att det känns som jag bränt mina broar i den här stan.

nu ska jag i alla fall iväg på frukost hos min rektor. schysst, men jag blir väl övergiven för jag förstör hela tiden.

pollepågen


det här är det sötaste som finns. jag vill också.


somrigt och flott. jag älskar't

most precious


detta är nog den finaste bilden jag har på två av min finaste vänner. jag saknar dem så mycket alltså. jag saknar dem så fort jag inte har sett dem på en halv vecka. och nu är markus borta i tre veckor i spanien. det känns jobbigt. men hursomheslt är det sådana människor jag vill lägga tid på i sommar.
för dem är fantastiska.
they don't love you like I love you. the end

how did we get so screwed up?

så, jag har klantat till mig ordentligt. jag har haft det fint de senaste dagarna och varit glad, men idag fick jag en käftsmäll. jag har pratat om saker som tydligt var jättehemliga, vilket jag inet hade tolkat det som och hej nu alltid som händer mitt fel. och jag klandrar dem inte heller. allting är mitt fel. jag förstör. alltid. jag förstör alltid. och nu är det så kasst alltihopa igen och jag hatar kubik mer än någonsin (åh, jag tror jag har sagt det 100 gånger). och jag är inte ens förvånad, jag är inte förvånad över att det skulle hända något sånt här som tar ifrån mig allt det som har varit någorlunda fint. och jag vet att nu kommer inte bli det samma och jag kommer klassas som värsta skitsnackaren. och det är det sista jag vill, det är inte var jag är och jag vill inte vara en bitch. jag är ingen bitch. men med dem så blir jag dragen åt det hållet. Peder säger att jag är en fjortis, och de tär möjligt att jag blir sådan i sånt sällskap. hur som helst.

jag är så himla tacksam att jag fick sådan insikt ändå. så jävla tacksam att det snart är slut, imorgon är det slut. och nu är jag inte ens särskillt pepp på att sitta på gröningen med samma människor. kommer jag sakna någon? det vet jag inte. det vet jag inte. jag vet bara att jag är så himla trött på alltihopa.

glow in the fucking dark


flamman

det är himla sent och jag har typ nackspärr. jag kom precis hem efter att ha varit hos basse. det var himla kul, för dem andra. jag hatar mig själv vid såna här tillfällen därför det är min chans att vara social och trevlig men det blir bara inte så. jag sitter där i soffan som en jävla idiot. och alla de andra går och kärar ner sig. och jag säger för lite eller när jag säger något blir et fel coh jag får höra att jag e du mi huvet. och det kanske jag är för jag tycker inte att någon alls är himla snygg eller söt alls. och hallå det är ju fan inte kul. jag vill så jävla gärna vara glad, rusig och kär.

fan alltså. inte så jävla kul att vara sexton år och ingenting alls. inte ens full.

Don't understand why their being really loud

jag hade varit upptagen denna veckan, himla upptagen. Därför har det inte blivit något inlägg på en vecka. Jag har kämpat och kämpat med en förkylning och allergi på samma gång, samtigt gått i skolan och varit med på utdagar där jag blivit stekt på axlarna. Dessutom har jag varit hos Annika och sjungit och bestämt mig för att nä, jag tänker inte sjunga på skolavslutningen. Dessutom har vår symaskin gått sönder och jag har fått använda mormors gamla för att färdigställa min klänning. Den är klar nu, men den maskinen hatar verkligen mig. jag har fått två brutna nålar i huvudet. Dessutom hade vi avslutningsfest igår på skolan. Vilket var måttligt kul, jag satt med taulant och maten var ick. Jag ville dansa men inte med dem människorna och sen gick vi hem till Basse och drack ljummen öl medans Basse var så ledsen över hur fattig han är. Men jag var jävligt fin i håret. Det var länegsen det alltså. Ångrar nu att jag inte fotade. Dessutom får jag VG i tenik och det är jag jävligt nöjd med.

Idag tar min bror studenten och jag är ledigt för att hjälpa till här hemma.
Så himla fint kommer det bli.

Siesta

Siesta var bra, kul och jag dansade sönde rmina skor. Fast kanske inte med dem jag räknade med. Men det var så himla bra ändå. jag har inte dansat så mycket på så länge.

Men grejen som tog mest uppmärksamhet var såklart när Peder föll ihop på lördagskvällen. Och jag fick springa efter Röda korset grabbar som släpade , ja släpade bort honom till tältet. Och där inne fick jag sitta och se på när han var helt livlös och de försökte undersöka honom. Samtidigt som de försökte pressa mig på om vi hade knarkat eller inte. Sjukt jobbigt och sen i bilen hem fick jag hålla upp hans huvud hela vägen för annars hade han kvävts av sin egen tunga, samtidigt som jag försökte förstå mig på hans mobil och ringa till hans mamma. Jag borde fått en hjälte-medalj typ.

Älskade Hästpojken så mycket när de spelade Andas. Fast de har sagt att de var sista gången för någon månad sen. Och ändå gjorde dom det. Då vill jag känna att jag påverkade lite genom att tjata på deras bloggar. Åh, det var så fint. De antydde till och med det när de presenterade den. Älskar't. Annars var Vapnet sjuk bra som väntat, och Zeitgeist var det oväntade sjukt braiga.

Siesta

image88
På torsdagen åt Peder bönor på burk och vi såg Vapnet och de var så bra att jag kunde gråta.

image89
Radio Dept

image90

image91

image93
Hästpojken toppade allt och det var så himla fint att de spelade Andas även om de sagt att de inte skulle det. Då känns det det jävligt värt att skicka en massa komentarer på deras bloggar.

image94
Matrix!

image95
Vänta på Håkan

image96
Håkan och jag dog nästan,

image97
men jag frida och aina tog oss lite fram sen så vi också fick dansa!

image98
hylla fylla killen - Florence Valentin

image99
José Gonzales och jag fick höra att jag var pessimistisk fast det inte var inte sant, det är bara här på bloggen jag är det.

image100
Älskade Sofie

image101

image102
The Dancing Shoes! (helt sönderdansade nu :( )

image103
Några random killar som gillade Enter Shikari, precis som Peder.

image104
jag älskar att småhandla billigt!

image105
raggare

image106
genom hässleholm, påväg till ica of course.

image107
aldrig ska vi sluta dansa

image108
frida

RSS 2.0