jag ville ju bara krama någon

det sa han nyss.

ta vara på varann och träng inte ner varann. hej då.


(ja, Pirate Bay är bra. )

rumett&ebbas&mästerlivs

mitt lov var ensamt, mest. mycket tänkning (och det är särkert inget ord men det gör inget alls) hann jag. men igår var det lovets bästa dag. Häng med Sofie och Anno som jag inte hade träffat på typ ett år och hon är så fin och bra och tillsammans vi tre så fnissar vi sönder trots att vi är så panka att det är sorgligt. posare är dem. mina fina tjejer;

image42

image43

image44

image45

image46

_fina_tjejer_helsingborg_2008_

Har vi några tilltrasslade barn här ikväll?

jag lyssnar på en liveinspelning med Håkan. på Nalen från ja. jag tror det var november 2000. så himla bra&fint&allt och jag äslar våren så mycket nu och dekadens och att vara fin och kär. vill ha allt. den som smakar beskt är det att jag inte kan lyssnar utan att tänka på de som var, det som var fint och allt som var piss. det va rju ännåd vi två och håkan. det känns i bröstet forevaah forevaah.

men älskar att allt är så skevt, håkan är så anfådd och inte har koll på rösten, att det inte är lika mycket blås och att man hör timo igenom.


någon sorglig klicheeeeeeeeeé


den här heter en vän med en bil! HÄNDERNA I LUFTEN Ey!

image39

image40

image41

ovan; dagens fettiga hår men tjusiga bullen innan träningen. dessutom var jag på Ebbas för tredje gången denna veckan för min farbror vill bjussa på mat. gott. men weird.


Du skriver ord som mord i handen


Och Anna är så söt för hon är så kär att hon kan spricka och jag är så glad för henne medans jag vill ha det själv.


smiths and ken lee

jag försöker titta på fina gamla 80-tals videor med the Smiths som man kan dör för. men det funkar inte. youtube funkar inte. fett kasst & ovärt.

dessutom har jag lagt upp min Maria von Trapp-klänning men den blev lite för kort. känns dumt. dessutom dödar jag dem om de inte har kvar tio kronors rean imorgon på humana. life´s a bitch.  ska fixa till min mormonklänning typ snart. mhm.

folk tittar hej då. bröl.

*dör*

Åh vad jag önskar att någon som du fanns till.


fashion blues

nyss bytade jag stilmall till LÖÖÖÖÖÖV. men det så ju sjuk brudigt ut. fint men ändå inte. dagens i-lands.
det var ungefär dagens händelse (förutom the drama i skolan som jag har föröskt undvik i massa tid. ) . jag ska typ gå ner och öva på min sång nu för det behövs eftersom jag ska sjunga på fredag. och imorgon ska jag kanske ta mig bort till kyrkan och lyssna på Annika som sjunger Pergolesi som hon älskar. och imorgon ska jag till humana för de har rea igen. tror jag det stod. gud vad onödigt inlägggggggg. men sådan är skiten.vill.till.havet.dör.här.nu.kan.inte.andas.


if you knew if you knew if you knew what´s goin on

leave this harbour sail with my sorrowGör att jag dör av längtan härifrån. Älskar känslan man får.
I know there's a great big world out there
Det var dagens och jag vill ändra här och göra fint. bara till mig. (fan.)

let the seasons begin

just nu lyssnar jag på Elephant Gun och kärar ner mig igen & igen & igen.

Idag har jag;
Simmat  =  Sagt hej då till fina Jonte som far till London och Oxford och jag dör av avundsjuka. (hejjjj alltså typ två årsen jag var där nu. minns varje gerj osm det var igår.)

Läst  =  fördjört tiden med fina fina Stevie och filmstjärnan Louis. Supersöta, galna, ironiska historian och jag är så glad över att jag läser igen. Tyvärr hette den någt som fjantigt som Funny Valentine, men den var hemskt bra.

Sytt  =  av den gamla gardinen från Framtid som kostade 20 kr blev en jätteenkel kjol och jag blev glad. älskar när manskinen går och stygnen matas ut och hur ryggen kröker sig när man måste luta sig fram. älskar. Det blev somrigt och fint.

Alla dessa saker gjorde för att få tankarna bort fårn vad som komma skall, beslutet som ska tas som jag hatar. hatar varje dag. och försöker undvika men det finns alltid där och lurar i mitt undermedvetna. Och det kommer särskillt fram när man ska sova vilket innebär att jag blir grinig och jobbig när ja ginte har fått sova.

Och i morgon fyller Mamma år och hon ska få ett våffeljärn för det vill jag ha.

Och så vill jag ha en pojke som Niotillfem-Sandra har, hennes Vinden för han är snygg (www.Niotillfem.tjejsajten.se)

Och här kommer fina Beirut. Så vill man ha det va va va. ?!
Tack, Catti och Sofie.

Kupan

Igår var jag på Kupan (snart förrigår) som är nästan lite bättre en framtid, mest för att det bara tar dryga fem minutrarna att gå dit. Söta tanter där. och jag handlade. två tröjor på galge för 35 kr stycket och en väska för 15. Som det står Gucci på. Men det var inte därför jag köpte den, mest för att den är fin, perfekt längd fin färg och bra och allt. och för priset av en och en halv tia. det är ju ingenting. Dock så kom jag idag på att den är feeeeeeeeeeeeeejjjjjkkk vilket man borde fattat av priset. men det är det ju bara jag som vet. h3h3.


image36

pissigt att de andra bilderna inte vill lägga upp sig nu vavavavavvavavavava. anyways. mina posebilderkomemr sen. AHAHAHAHHHHHHHHHHAHHAHAHAHAHA. Patetiskt javisst eftersom jag har i snitt inga besökare. aahkiagjarb msxbjhghyt. fuck this shit det är faktiskt piss ikväll. så nu ska jag lyssnar på Every Day and Every Night och happas på att det är paket jag vill ha som ligger på posten och att det inte blir för jobbigt att gå upp imorgon kl 8.

bögarna

kasst att jag hade fina inlägget om mcfly, håkan, gamla söta grejer och Kupan, johanna och Mami & Papi. ovärt som hon där balla säger. indulgence på bdb. och mjorf tyckte jag var fin. det var fint. hursomhelst.

saknar & älskar håkan igen, som jag har gjort hela tiden men förträgt eftersom jag blev så besviken innan och det drar upp fina & smärtsamma minnen med B. men imorgon ska jag vara Håkanist med mina mina knappar och gå till Kupan, förhoppningsvis fynda.

Detta är aldeles fresh och jag älskar. särskillt han gamla gamla jeansjacka som har varit med forever. Han har kanske inte förändrats så värst ändå.

jag tänker inte ta skulden.


Michael Cera sökes

Just det, igår såg jag Juno med Anna och Johanna och den var smått fantastisk. Juno var modig och cool. Men mest, Bleeker som heter Michael Cera var fantastisk. Han är också den söta killen i Superbad som har ett förutsägbart tema med är också smått fantastisk på alla sätt hur den utvecklar sig. Och jag tror att jag är lite kär i Michael Cera.

I både dem filmerna jag har sett så är han en fantastisk blandning, lite dorky, töntig, blyg och med dålig hållning och fint hår och sådär sött klädd som inte är medvetet alls. Och sen så omtänksam, som när han springer till sjukhuset när Juno precis har fött barnet fast han precis har sprungit ett maraton för han visste att hon låg där. och så utan att säga något lägger han sig i sägenbrevid henne och bara håller om henne. Så vill man ha det. En Michael Cera som är en fantastisk blandning av allt som är fint. och Junos pappa säger i filmen att den man älskar ska vara en som tycker att du är vacker både när du är ful och vacker, morgon och kväll. Såklart tänker hon på Bleeker. Så vill jag ha det. En svensk Michael Cera sökes.

image28
från Juno

image29
jag dör . så fin.

image30
han kan tydligen spela gitarr. det är bäst.

image31
och laga mat.

image32 
och här är han bara så fin. och med finaste väskan. ungefär som dem jag såg på framtid i torsdags.

image33
från Superbad

image34
meow

image35
Hi, how are you

Sökes.

höhö

image27

höhö. hej mitt namn är cp och jag har  på mig våtdräkt och badmössa från miu miu. cp helt enkelt.öööööööh. det var kul. seriöst så är min humor idag.
idag ska jag;
- handla mat till Sälen
- sjunga
- packa ner alltihop
- handla tidningar
- träna
- åka till Lund med Peder

RSS 2.0