don't you worry 'bout me, i'm yours to keep

i fredags åt jag fin fredagsmiddag med min familj och kramade mamma och pappa, särskillt pappa eftersom han skulle åka till thailand.

i lördags åkte jag tåg och buss till elin i åhus. drack te och umgicks och sen åkte för att se håkan på mejeriet. så där fin har håkan aldrig varit.

i söndags vaknade jag i åhus och åkte hem med sofie. sen träffade jag peder som jag inte har sett på en halv evighet. bäst.

i går kom catti hit och jag fick visa vad jag har nu och prata och sådär bra.

de senaste dagarna har varit så otroligt fina. jag är så tacksam.

börjes åkeri

redan efter en sisådär fyrtio minuter idag när jag hade kommit hem sa jag "jag är uttråkad". "jahadu, vill du övningsköra då?" svarade min papi. klart jag sa ja, eftersom jag har fått de där dryga bevisen nu. så ut till ättekulla åkte vi och jag gasade och svängde och frikopplade och bromsade och allt det där. och det var skitkul. det trodde jag verkligen inte.

now and again it seems worse than it is


kill this compromise

när jag dricker alkohol blir jag full. betyder det då att jag är tom när jag är nykter?

the messy mess miss


uh-uh-uh-uh-uh

igår kunde jag ha slitit bort mitt skinn, mitt huvud från min kropp, min otillräcklighet. jag hade gjort det om det inte hade varit folk runt mig. jag förstår inte varför jag är såhär när folk är runt om kring mig, folk som jag tror faktiskt bryr sig. lite i alla fall. jag svalde och svalde för att kväva tårar som nästan bubblade upp. som jag försöker begrava varje dag. åh. kan inte se mig själv i spegeln. inte nu, inte aldrig. det är synd att jag ska vara en sån gnällig liten idiot.

whats the use?


det här kanske bara blir en mina-favoriter-på-youtube-blogg.
mina tankar är lite för sorgliga och äckliga för att publiceras, egentligen.

pigman


jag kan se aset i mig

dem hade ingen cider. öl. öl är inte särskillt gott. sen åt jag massvis med chips och pratade med jonna. jonna är bra. annars. jag blir så tacksam för apelryd här hemma. inte människor man måste vara någon inför och sådär. som här.

vi drömmer, vi drömmer

jag hör att det är fint väder i stockholm. jag kunde ha varit där. så.

annars har jag nya skor som kostade 40 kronor på röda korset och det var helt bra och snart ska jag träffa jonna, emma och sen min klass. hm. (jag hoppas någon har cider.)


stålsträngar

imorgon kunde jag varit påväg till stockholm. men det kommer jag inte vara. istället är jag förkyld och ska på klassåterträff. vet inte vad jag känner. mest tacksam för att sofie sitter här brevid och spelar gitarr. det är fint. annars är jag smutsig och trasig och fransig och oviktig och okreativ. synd och skam.

(tack, catti och beata. puss)

My name is Maria, i'm from Sweden

så jävla tomt så jävla kallt i den här kalla, pinsamma jävla kroppen i den här jävla skithålan i det här jävla skitlandet i skituniversum. sandra säger att det går över, när man är tjugo. jävla tjugo. jävla jävla jävla skit. catti, kom och rök med mig.
SNÄLLA SÄG NÅGONTING SOM HÅLLER MIG KVAR.


dagens önskning


är varma pojkhänder som värmde mina iskalla. så långt ifrån

för långsamt, för snabbt men aldrig i takt


i gave you


sofie säger att jag hakar upp mig på låtar. jag håller med. men jag kan inte få nog.

ingen speciell

ikväll såg jag mamma mia med johanna. gratis och bra och jag hade mössa, halsduk och höstjacka på mig. jag frös. filmen var sådär kärleksig och lyckligt slutig att jag var så nära till tårar. så, så nära. det är nog som fredrik virtanen säger. jag är olyklickt kär i ingen speciell.

dem små, små orden

jag känner mig chans-kentig. klockan är 12 på en fredag och jag är ledig. jag ska köpa klämmor till leni idag eftersom jag tappade bort hennes hos pojken i söndags. sen ska jag och johanna gå på bio. åh, men ändå. kentig, det är inte helt okej och jag orkar inte att inte orka stockholm och orka att jag vill ha det bra i stockholm och det blir skit och blaj. (sofie måste prata med dig om det.)

fett onödigt inlägg. chans är bra. (saknar peder.)


(fittig video som någon annan gjort men den riktiga ville inte sig. ehm. suger att jag säger fitta hela tiden. det är inte graciöst, och det vill ju alla vara. faktiskt. mindre äckliga simmarmuskler, tack.)

it's not my name

igår var det söndag. insparks söndag. jag var full och skrattig och det var roligt. jag hadae ägg, sand och vatten i håret. och när jag sen helt plötsligt kände mig extremt ensam fanns det en pojke som kom och höll om mig. så hela natten spenderade jag med pojken och hans fina nyckelben. sov inte ett dugg och nu är jag så himla trött. det har jag varit hela dagen. jag somnade på tyskan och på individuellt val också.

nu klipper vi emmys hår och dricker rödvin. helt okej alltså. dessutom så har jag fortfarande inte mina saker på datorn, mina bilder, min musik, mina filmer. störigt. men jag är för upptagen för att orka någonting.

(skulle dock göra vad som helst för ett sms från dig, )

(blank)

blank blank blank blank blank blank
tom tom tom tom tom tom tom tom
nu ska jag se billy elliot.

RSS 2.0