sjutton år och trehundrafemtionio jävla dagar

jag vet inte riktigt vad den här bloggen har för mening längre, för nu har jag en röd fin bok där jag kan skriva ner allt som annars hade kommit upp här. & för egentligen är det samma gamla tankar (inget är värt något, vem orkar med mig, snälla dra upp mig, ge mig något äkta, låt mig vara, låt mig känna något osv osv, ni vet hur ramsan går) som snurrar och så grubblar jag på vad man bör önska sig när man fyller arton år.

i might never get my arms around you but that doesn't mean i won't try


gör så ont i mig.
(och så har jag fått dille på män i uniform, once again, det är pappa och jag som tittar på Band of Brothers och mellan allt blod och beskutningar tänker jag, oj vilka män. fint hår. webster, guarnere, luz, toye osv osv.)
PS CATTI I HELVETE VAD JAG SAKNAR DIG. ÄNDÅ HAR JAG INTE RINGT. JÄVLA MONGO JAG ÄR. JAG SAKNAR DIG. DS

funderar på att märka min kropp, nu när jag snart är lovlig och allt


fåglar gillar jag ju, förutom när de dyker efter en i hamnen.

in the end, my life ends


tittar på livestreaming av Prada menswear AW2010 och brottas med mitt inre. vill jag verkligen vara insatt i sånt här? mest av tiden känns det ju sjukt töntigt/elitistiskt. kommer inte fram till något vettigt, och stirrar blint på vackra män rad på rad. och jag kommer inte fram till mer än att ja, det är ju fantastiskt tjusigt.

. när vi ändå är inne på det där .


. skåpsdörrar . vägen till allt .


ser fint ut. new york city.

.


min näsa hade nuddat hans nyckelben.


en jättebra grej. som man inte vill vara utan.http://cargocollective.com/learnsomethingeveryday

and maybe if i really tried with all of my heart then i could make a brand new start

jag hatar att det är så viktigt för mig att få in fler sylar i vädret än du, fler notifications, fler och lite mer och det spelar ju ingen roll och jag hatar att jag tänker så mycket på sådant. & så funderar jag på om jag var så här innan, och det kan jag verkligen inte minnas & det vore ju fruktansvärt om det vore så och då vet jag inte om jag vill vara med.
jag hatar att e inte bryr sig, att allting fortfarande är på hans villkor och jag tänker, tänker men se mig då, se mig, lyssna på mig, bry dig om mig, & hatar jag att jag inte kan sätta ord på saker jag vill få ur mig & så sitter jag tyst som triljoner gångers förr. och så blir det inte som jag tänker & jag tänker ju för mycket & så stannar det bara som en tanke & mamma undrar vad jag ska göra och så bläddrar jag i folkuniveristetsbroschyren och svarar jag ska lära mig swahili och
det är ju i alla fall något.

p.s. huvudpersonen i sofi fahrmans bok fick snyggingen som hon velat ha hela boken igenom & det var ju typiskt/väntat/klyschigt & så kändes min nittio säng tom - fast den är långt ifrån detta.

work to eat and drink and sleep just to live,

wearin; mitt senaste syprojekt, eh tillskillnad från elin som syr tjusiga klänningar, är en skjorta i storlek jättestor som min finaste farfar ska få när han fyller sjuttionio om några dagar.
annars lyssnar jag på Girls, tittar på gilmore girls, hoppar i sängen (det var ju så längesen), läser alldeles för många utländska bloggar, skriver saker i min röda bok, läser Elsas Mode (ja, den är lika dålig som man tror att den är, Sofi namedroppar till och med sig själv, och då är det illa), äter hallonlaktritsskallar, fikar hejdå till britta (och gråter lite på bussen över detta), smider artonårsplaner med ebba och springer runt i spongebobshorts.
dessutom har jag sett Paper heart. den var bra.
imorgon ska jag jobba, då blir det andra bullar.

surar för att jag missade hästpojkens signering (men det är helt okej det här),


RSS 2.0