don't it drive you crazy

åker buss och tänker sitt inte där, sätt dig inte brevid mig men såklart är det det ända jag vill, att någon ska lägga armen runt mig så jag kan vila mitt tunga, malande huvud på någons axel och slippa tänka samma gamla tankar samma gamla att jag är fel, fast, och fast i den här kroppen, det här huvudet, det här huset, den här staden, den här försiktiga, blyga, äckliga personligheten och fast, jag är fast, och kommer jag någonsin komma loss?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Du kommer troligtvis att komma loss när du inser. Om du tänker efter är det många människor som uppskattar din personlighet och det du gör. Det måste inte vara fel att vara blyg, det kan i många fall vara en fördel också. Du kommer att bli lyckligare när du själv öppnar ögonen för det som är dina fördelar. Jag vet att det låter löjligt nu och att det inte hjälper så mycket, jag vet att du inte ses av andra så som du ser dig själv MEN det syns och märks när man ogillar sig själv och fortsätter man att tro att folk ogillar en så finns det en större risk för att folk kommer att göra det. Det är lätt att bilda uppfattningar om vad folk tycker om en. Det här säger jag av egen erfarenhet och jag vill att du försöker att förstå. Kramar!

2009-11-05 @ 22:21:12
URL: http://otroligtliten.blogspot.com
Postat av: léonie

man kan bli jävligt trött på sig själv, jag är trött på mig själv och vill byta människa ibland. men sen sa helt plötsligt förvsvinner det igen, maria du är en av de bästa!! FATTA!

2009-11-06 @ 10:17:27
Postat av: michelle

fina fina maria - hur kan du vara så blind?

2009-11-07 @ 04:09:06
URL: http://tildeathdouspart.blogg.se/
Postat av: emmy

AMEN DURÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!

2009-11-07 @ 18:52:09
URL: http://regrettes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0