Vad Luke säger

image60

image61

Känner mig så himla fin idag alltså. men det får man inte göra egentligen. det är inte okej. Men det gör jag idag och jag önskar att någon skrev en låt om hur fin jag var. Som Luke har gjort.

Safety pins holding up the things, that make you mine, about your hair you needn't care, you look beautiful all the time, shine, shine, shine on

Så himla fint alltså. Och en tur i mitt rum fick du också.

vad jag bryr mig om nu

jag lyssnar på Håkans nya skiva som jag inte har gjort än. iaf, den är bra. men inte känn ingen sorg för mig-bra. och i Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din kan jag bara tänka hur jobbigt det måste vara inte vet vem man är. att vara helt borttappad. jag veet vem jag är. jag vet vad jag tycker om och jag vet var jag står. så jag vet väl vem jag är. så gud va jobbigt att inte veta vem man är. fin låt annars, men jag kan inte relatera till den.

och egentligen borde jag plugga till tyskaprovet jag missade i fredags när jag var på apelryd. men åh, jag vill inte och det känns inte så svårt och Jonna sa att det var lätt. så jag hoppas på det då. 

två fina bilder på två vackra pojkar. Till er, Sofie och Catti. ni är nog mina enda läsare. 

image58

image59
(från facehunter)

Sticka ut eller passa in

jag har spenderat den här morgonen med att titta på detta programmet. Streetsmart som går på Ztv. jag har inte ztv längre så då kollar jag på hemsidan istället. detta första avsnittet är himla bra. Handlar om att sticka ut och passa in. Och Bea Szenfeld är med och en skitball snubbe som kallar sig för Lady Oscar. Och coola Carin Winther är programledare. Alltså, se.  


saxen&nålen&tråden

image50

image51

image52

image55

min två senaste kjolar. den vit-svarta gjorde jag i lördags när jag var ensam hemma. rolig men liiiiite för vid för att användas på vardagar. den röda är jag stolt över, den med mönster och gerjer tog evigheter för det var så pilligt med allt. men det var kul, så det gör mig bara mer säkrare på mitt beslut om Apelryd.

dessutom är motljus och ljummet väder på kvällen, snurriga kjolar, min kamera och att snurra fantastiskt fint.
kom och snurra i min trädgård!

65% Dork

Är så trött på allt, men det är fint väder. trots det sitter jag inne. men så är det. det som är fint är att på fredag ska jag till Apelryd och jag slipper tyskaprov och snart är det en månad till Siesta och ja. Kooks "Konk" som kom hem idag är fin. ja . fint och se dem på Arvika. Sen ska Broder Daniel ha en hyllningskonsert på way out west ungefär samma datum som deras senaste spelning 2005 som jag missade ( hatar mig fortfarande för det. eh.) och det är ju jättefint gjort. nu ska jag se one tree hill, gossip girl och laguna beach och en massa sån ungdomsdaramtik som jag inte har någon. (tackochlov.) och här är ett test jag gjorde. h3h3h3.


"Your Score: Tri-Lamb Material

56 % Nerd, 47% Geek, 65% Dork

For The Record:

A Nerd is someone who is passionate about learning/being smart/academia.
A Geek is someone who is passionate about some particular area or subject, often an obscure or difficult one.
A Dork is someone who has difficulty with common social expectations/interactions.
You scored better than half in Nerd and Dork, earning you the coveted title of: Tri-Lamb Material.

The classic, "80's" nerd, you are what most people think of when they think "nerd," largely due to 80's movies like Revenge of the Nerds and TV shows like Head of the Class. You're exceptionally bright and smart, and partly because of that have never quite fit in with your peers or social groups. Perhaps you've realized, or will someday, that it is possible to retain all of the things that you like about being brilliant and still make peace with the social cliques around you. Or maybe you won't--it's really not necessary. As the brothers of Lambda Lambda Lambda discovered, you're fine just the way you are and can take pride in that. I mean, who wants to be like Ogre, right!?

Congratulations! "

gör det själv;
http://www.okcupid.com/tests/9935030990046738815/Nerd-Geek-or-Dork-


image49
och en fin bild på cory med en polaroid, min högsta önska just nu.
och puss till catti och sofie. hehe. kan inte fatta att någon är intresserad av mig. eh. fan va dumt det där blev.


är det min tur snart?

nu ha rjag precis slutat gråta. igen.
jag tittade på senaste one tree hill - avsnittet, nr 13. det handlade om vad man drömde om och att se sig själv få det. och det är så mycket jag vill och drömmer om. men jag vågar inte. jag är så blyg och så rädd för att vara fel fel fel. ochgöra fel och säga fel drömma fel. så jag pratar inte om dem om någon frågar och i dagsljus finns de knappt till. de frodas bara och lever minuterna innan jag somnar. då är jag den jag vill vara. och jag grät till one tree hill för jag vill så gärna vara som dem och de ger mig sån styrka. det så så töntig för de är ju bara påhittade karaktärer men de är så fint gjorda för de är djupa och fina och ärliga och genuina. och för dem få jag tro på mina drömmar. min drömmar växer nu och jag har nog ett mål. Sandra som är niotillfem har inspirerat mig så mycket när hon var i New York. Hon vågade göra något sådant och det var så modigt och det var vad hon ville och drömde om. så vill jag vara. jag vill vara i min dröm. och den är snart bara runt hörnet.


nu ska jag gå till ica och se om de har någon sushi till mig. sen ska jag sy och sånt och bara hänga med mig själv för min föräldrar är på 50-års fest. så jag är ensam. gör mig inget. för jag ska vara duktig. inte gråta mer hoppas jag.

fredag

jag tittar på minnesfilmen som Peder visade för mig för mig. Det är så fint och jag gråter. jag gråter och gråter och nu skriver jag det här. det är så sorgligt, allt, och jag är så sorglig som tycker att jag måste skriva ner det. så ikväll gråter jag för att alltihop är så sorgligt och jag vill inte alls.

det är så sorgligt.

om jag kunde franska skulle det stå något fyndigt här som inte så många skulle förstå.från en av mina favoritbloggar (http://fraternite.blogg.se/) skrivs av några ungsomar i Paris. det har det fint, går i parker, går på lektioner, visar sina vänner runt, går på marknader och handlar gamla Polaroidkameror och då och då spelar de inte videor där de spelar ukulele. jag blir så avundsjuk. jag vill också. så mycket.

(och nu blir det flera inlägg på raken men det gör mig inget för jag har saker att visa och jag har varit utan internet i fem dagar så det är okej. jag bestämmer ju. )

ALLT - Martina Lowen

image48

boken jag ströläser för tillfället. små fina saker. jag har också visioner. men inte för april.

lights & leenden

igår fyllde johanna år och det skulle vi fira lite och sedan gå och titta på ellen som skulle spela på rumett. fint nog kom Sofie och det var bäst. Så jag var med henne och vi tittade på fina fina Lights som är treor från estet - musik på Nic. Åh, det var så fint och en pojke log så fint och brett mot mig och jag log inte tillbaka. jag viiste inte var jag skulle ta vägen och man får bara en chans att le tillbaka mot ett sånt leende. och jag missade min chans men gjorde allt för att få den tillbaka från min plats långt från scenen.

och det var besvikelser som var stora och det kändes tråkigt och jag vill inte vara så. där var jag tacksam att jag hade träffat Sofie och vi umgicks och hade det fint och bestämde saker. som att vi ska till Apelryd nästa vecka och hälsa på. och att jag ska få låna hennes älskvärda kjol. och om Arvika.

på rumett är det fint( åhhhh, inte överanvända orden med det är ett så bra ord ju) och igår fick vi tillbaka våra saker från re-design och sen efter den lilla spelningen satt vi ute i foajén och pratade och hatade att alla är så fina och att man inte känner sig lika unik längre då. åh, de är så fina.

men sen tappade jag min grön-blåa scarves och det känns jättejobbigt och städerskorna har inte hittat den och den var min favorit och åh, jag kommer sakna den. saknar den redan.

-var träffas vi?
- I hjärtpulsådern


idag mådde jag skit och Peder var inte där för han var på bokbord och min hals, näsa, allt dödade mig nästan. skyndade mig därifrån och åkte ner till stan och tittade inom humana. de har gjor om där och chockhöjt alla priserna, allt är jättedyrt där nu av de fina sakerna och utplockat. tråkigt. men jag hittade världens finaste stickade tröja. mörkblå, en rosett, sjömansstuk med en sån där bit som hänger på axlarna och fint där framme och röda och vita detaljer och okej pris. åh, den var inte av denna sketna, regninga äckel skånevärld, den var fantastisk och bäst, men jättestor. strl 40 och jag brukar inte bry mig om sånt med denna gången såg jag verkligen ut som ett tält. så den fick hänga kvar och jag provade en massa andra saker istället men jag fick så dåligt samvete och mådde  illa och trodde jag skulle svimma. jobbigt värre. och anledningen till att jag åkte dit var för att jag ville hitta en stor mysig öppen kofta. en indragskofta. en kofta som man kan bli långsamt indragen men och mjukt pussad på. en sån kofta vill jag ha. men den finns inte här och inte den som ska dra heller. jag hatar helsingborg. 

sen efter jag skyndat mig hem med mitt dåliga samvete mådde jag kasst och åt stoooora kanelbullar och tänkte nästan ringa och säga att jag inte orkade komma till Mathilde. men det gjorde jag inte, så jag åkte hem till henne och det var mysigt och vi pratade böcker, film, framtidsdrömmar och minnen från husensjö. Mathilde är bra för hos henne är jag bara jag. bara mitt egna jag och hon respekterar mig jag och värdesätter mig så mycket. så därför gör det inte så mycket att vi inte har allt för mycket gemensamt och vi inte träffas så ofta för när vi träffas så känns det just, fint. fint.

nu är klockan snart åtta och de i min simgrupp är och simmar. jag är det inte för jag känner mig sjuk ju och halsen har ont och näsan rinner och det är bara jobbigt och andas. och kanske även om jag vore frisk hade jag inte kunnat andas där heller. jag kvävs.

inte så illa pinkat

pappa har köpt färska italienska jordgubbar och har massa schweizisk chocklad. Så nu känns det lite bättre.
Inte så illa pinkat som han säger.

give me all of your pity now

jag är sjuk. så all ökmkan tas tacksamt emot. känns himla jobbigt eftersom jag har grejer att fixa med och kjolar att sy och imorgon fyller fina Peder år och jag vill säga hej till honom. dessutom funkar typ inte min tv, ipren hjälper inte och jag har nog feber. plus att det är helg. så mer otur får man leta efter.


här är i alla fall en fin bild som gör en glad.

image50
(från facehunter)

Kan vi någonsin få se dig le?

behöver verkligen en färädrig nu, är så himmelens trött på allt, . hatar att jag inte har något gemensamt med en enda jävel i klassen och att det ska ju vara så fint nu sista terminen på högstadiet men jag kan helt enkelt inte längta nog tills avslutningen och sen hej då allt och hej marias nya liv. typ. åh. behöver verkligen förändrig och nytt folk och inte samma stad och samma människor och att inte få vara där dem är men det vill jag inte egentligen jag var bara vara cppppppp full och .. eller nej, jag behöver inte vara full jag vill bara ha det trevligt och vara omtyckt och kär och sitta i gräset och lapa sol. vill arvika gånger 1000 nu och way out west, + siesta men det är ju typ redan bestämt. saknar peder när han inte är där. blir så tråkigt & ensamt. pratar knappt på hela dan då.

whaattevvver, fik brev från Apelryd idag och jag är med. känns fint.I Berlin finns allt man nånsin vill ha. Snälla säg nånting som håller mig kvarto be or not to be; gött å va go?

videor som denna gör att jag bara längtar efter att få vara cppppppp full och bara vara. så himla gött och hej var roligt det är när sladden tar slut och han får hjälp upp på scenen och hittar på nya ord . åååh. cp


be whoever you have to be

känner mig förjävlig idag. så sur och arg på allt och jag känner inte igen mig själv och imorse hade jag inget att säga till johanna och allt känns kasst. Jag lovar och svär, hade någon erbjudit mig en one-way ticket till varsomhelst utom sverige med nytt fint umgänge, jag hade lätt inte bangat. hade inte kommit hem heller. hatar det här huset just. nu.Say whatever you have to say
I won't judge you
Be whoever you have to be
To get it out and not become
A reactionary to hurt the ones you love
I know you never meant to but you did
But you did


In all situationsgårdagens kooks fixering fortsätter, här med en tur runt i Paris. götttt elllle?
Luke Pritchard,   villlllllll du ha mig  nuuuuuu?

I ask to be a humming bird


Dagens finaste pojkar och en rundtur i New York som jag så, så, så gärna vill åka till.
Och det känns som att jag borde skriva något om Anders Göthberg. Men jag ve tinte riktigt vad jag ska säga. Mer än att det är tragiskt och hemskt och att han och de andra grabbarna levde med mig varje dag mellan 2005 till förra våren sådär. Så det är klart att det är jobbigt.

RSS 2.0