som en hamn. eh.

Igår kallade mamma mig för Marina. hatar mitt  liv då
 
image26.

(och hästpojken är bäst. hästen. nu ska jag pussa på deras namnteckningar på det fina fina fina nästan i stil med Cassadaga konvolutet. älskar var ordet sa Bill. Ordet var älskar sa Bull. älskar.

lykkat sa HD

åhhhhhhhhh. ännu mer vidios. men det är mest för min skull. SÅ. den här tjejen. älskar älskar älskar. och hon kommer till SIESTA! (se med mig sofie?)

I'm Good, I'm Gone med en massa fina extra medverkande.
 

samma låt på toaletten


och sen älskade älskade Little Bit. här i live-version på gatan i sthlm. hehe. och älskar gubben i fönstret. !


och videon som bara är så sjukt snygg. snygg. snygg.
 

och söta, söta tonight.


och and about. öhö. sådärjava. så fort i'm frisk ska jag bege mig och handla henne skiva (+hästpojkens) på sviniga folk å rock.

gröt & så I'M NOTHING WITHOUT YOU!

nu när det fungerade så bra med förra inlägget, så är de tnog det jag ska använda den här bloggen till. mina favorit youtube vidios (som smosh killarna stavar det). egentligen var det meningen att jag idag skulle gå ut en sväng, typ till biboteket. jag lovade pappa. men jag vill inte. de tär dimmigt och då kollapsar mina lungor när ja gär förkyld så det kommer inte gå bra isåfall. men kanske. snart är min bok utläst. och jag börjar tröttna på risgröten jag har ätt tre dagar i sträck nu. ehhhhh.

och om exakt en vecka kommer jag sittta i vår svettiga bil och vara påväg i Tyskland mot Scheffau i Österrike. och såhär vad mycket ja glängtar nu. håller på att spricka typ. det är alltid såhär innan sportlovet. och bara ja det kommer vara så fint. och så sökte jag på Scheffau och hittade denhär töntroliga viedon på ett par utkassa snowboardåkare i Scheffau. men det är iår ialla fall. och det ser gött ut!och öhö. en till med lite mer pro-åkare


youtuba när man bist sicko

ehhhhhhhh. jag är sjuk. sjuk och har varit hemma från skolan typ hela veckan och så där va. och jag testar detta.

detta är finaste och sorgligaste låten och videon på youtube. älskar den. får rysningar varje gång jag hör den
The Cure - Trust

RSS 2.0