My name is Maria, i'm from Sweden

så jävla tomt så jävla kallt i den här kalla, pinsamma jävla kroppen i den här jävla skithålan i det här jävla skitlandet i skituniversum. sandra säger att det går över, när man är tjugo. jävla tjugo. jävla jävla jävla skit. catti, kom och rök med mig.
SNÄLLA SÄG NÅGONTING SOM HÅLLER MIG KVAR.


Kommentarer
Postat av: catti

jag kommer och röker med dig !!! för sjutton ! du! igår var jag på gylleneprag, du vet det där stället i stan? dom tar inte leg och det är huuur mysigt som helst att sitta där. om du vill och har råd och allt det där så skulle vi kunna sitta och dricka cider i det fina varma och titta ut på det fina kalla (borde vara fula kalla men jag tycker mörkret och kylan är fin) ? och om du vill så pratar vi och om du inte vill så bara sitter vi där och sitter.

2008-09-16 @ 12:15:31
Postat av: catti

nä. det gick visst inte. dom är lite nogrannare med leg på helgerna. och sen är det såklart mer folk då också. åh. du är inte hemma någon vardag haha? äsch... du kanske redan mår bättre?

2008-09-16 @ 17:23:23
Postat av: beata

jag tror det är sådär som någon skrev någonstans, eller om det var någon som sa det, jag minns inte. iallafall. att det som gör att man mår dåligt nu, är det som gör en hel sen. för alla VANLIGA människor, som aldrig mått sådär så man bara vill upplösas i atomer, de är ganska platta, ganska tråkiga. de har inget intressant att bidra med. men det kommer du ha för du kommer att ha fattat en massa saker, det gör man när man mår dåligt, man kommer fram till det ena och det andra och drar en massa slutsatser som du kommer ha så himla stor nytta av i framtiden. och det kanske inte hjälper att tänka så ibland, men andra gånger kan det liksom rädda ens liv litegrann. åh, nej, det här blev lite konstigt och sådär. jag hoppas du förstår vad jag menar. lite grann iallafall. ta hand om dig! puss.

2008-09-18 @ 19:13:47
URL: http://pulverkaffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0